dimarts, 2 de març del 2010

Kerala

Despres del viatge en vaixell turistic, vam anar cap a Varkala, una de les platges mes turistiques de Kerala.







Els primers dies vam aprofitar de la platja, relax, sol, vacances...
Com sabeu, les platges no son el meu fort, pero era molt maco, amb uns penyasegats impressionants, i tot hi que era forca turistic, vam arribar a trobar el nostre petit raco de tranquilitat.
Fins hi tot vam gaudir del magnific espectacle dels pescadors, nedar fins la corda, i estirar i estirar de la xarxa, per a la fi trobar la gran recompensa! Quina cuantitat enorme de peixos!







Estavem allotjades a casa d'uns amics, l'Ali i el Chopra, pero a la casa sempre hi havia gent, com la Rachel, que no sabia quan de temps mes hi estaria, o el petit nepali que ens feia el menjar, exquisit!

I miss you very much!!! See you in Europe!!!


Varkala, un petit poblet que a primer cop d'ull em va semblar massa turistic, pero que despres d'haver-hi passat 2 setmanes, fent la formacio de massatge ayurvedic, m'ha semblat un lloc molt acollidor i a retornar-hi!

I potser una de les coses que em va agradar mes, es que era un lloc de retrovament, vam coincidir amb alguns dels amics que havia fet a Anantapur (tant visitants com voluntaris), amb altres amics que hem anat fent durant el viatge, i sense oblidar els 2 Jordis de Barcelona que viuen a la Xina, us dedico aquesta foto, que se que

us van agradar molt aquestes xancletes!!! jejejeje...



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada