divendres, 26 de febrer del 2010

El viatge continua...

Despres de visitar Bangalore i Mysore, necessitavem una mica de montanya aixi que vam anar fins al Parc Nacional de Mudumalai. On vam veure alguns animals salvatges, cervols, monos, bufals, elefants... Vam intentar fer una randonee les dos soletes, pero ens vam acollonir perque els locals ens deien que hi havien tigres salvatges... potser si, no ho vam voler saber, aixi que vam tornar cap a la guest house.

Vam veure com donaven de menjar als elefants, i com els banyavem, i vam quedar impressionades de les cries de monos, les transporten com si res!

Despres vam seguir cap a Ooty, es un dels punts mes freds del sur de la India, i ja us puc assegurar que en feia de fred!
Aquesta es la vista de Ooty des del punt mes alt, durant el dia, feia sol i s'estava be, pero a la nit fotia un fred que pela!
Ens hi vam estar nomes 2 dies, perque no hi ha molt a visitar i per les nits quasi no dormiem de fred, pero si pogues hi tornaria, perque fan una xocolata negra bonissima!!!

Despres del fred... la calor... ja n'hem sofert, ja!
Vam anar a Kochin, millor dit, a Ernakulam, on vam estar allotjats a casa d'uns Indis, quina "peazo" casa (jejeje). Aqui teniu la foto del que tenien al menjador del 2on pis, seria l'equivalent al sofa a la India, m'hi podia passar hores estirada relaxant-me i deixant-me portar pel balanceig...
Vam visitar el Fort Kochin, amb les seves cases portugueses colonials, i ni rastre de fort. Vaig intentar fer una paella a casa l'Anu, de la qual no us poso la foto perque va ser una mica patetica i vam fer una mica la festa amb el Shiv i els seus amics, en una casa senyorial a les afores d'Ernakulam, amb una caseta a l'arbre i una super barbacoa, ummm...

Despres vam anar cap a Allepey, on vam aprofitar per relaxar-nos una miqueta i agafar forces per continuar el viatge. Vam agafar un barco fins a Kollam, per veure els backwaters, us poso un tast de les fotos que vaig arribar a tirar, perque costa molt de fer una tria, totes les fotos son maques, pero no reflexen la realitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada