dimarts, 9 de març del 2010

Bhubaneshwar - Puri

Despres de la festa de colors, una altra nit de tren fins a arribar a Bhubaneswar. Amb tantes hores de tren, per forca acabem coneixent gent, pero aquesta vegada vam coneixer un actor molt famos a Tamil Nadu, i mentre's parlavem amb ell la gent que passava pel tren li demanaven fotos i autografs, tot plegat forca curios.


A Bhubaneswar, capital d'Orissa, no hi havia gaires coses a fer, alguns temples fins a fer temps per agafar un altre tren de nomes 2h fins a Puri.
Aquesta vegada anavem en 2a, i ens vam enfilar on deixem les maletes per estar mes tranquiles, i vem fer riure alguns Indis.


Puri, petit poble amb una enorme platja que serveix de water comunitari...
Tambe es un centre de pelegrinatge dels HareKrisnha, hi havia occidentals vestits de Krishna per tot arreu, de totes les edats i paisos, potser alguns si que ho creuen, pero per altres es simplement l'excusa per poder anar emporrats durant tot el dia, vaig al.lucinar amb la cuantitat de persones d'edat avancada que fumaven porros des de les 9h del mati, deien que sino no era un esmorzar complet... sense comentaris... jo no ho acabo d'entendre...

Pero basicament anavem a Puri, per visitar un dels temples mes impressionants d'India, que per alguns es el millor del mon!
A Konark, a 30km de Puri, vam visitar el Sun Temple, un dels temples de la dinastia Guangues. Amb diferentes parts, on l'edifici central hi ha 24 rodes que signifiquen les hores del dia, i sobretot una gran cuantitat d'escenes erotiques, de diferents caires, duos, trios, animals... aqui us poso una petita mostra, apte per a menors.






2 comentaris:

  1. Anna!! quines coses més xules que expliques!!! Deu ni do!!! quin viatget que estàs fent!! i les fotos que acompanyen també són super xules!!
    M'estàs despertant el cuquet!!
    Jo ja he tornat a Barcelona de NY...però res, que em queda molt per veure i fer quan veig el teu blog!! un petonàs molt!! et continuaré seguint per aquí!!:)
    Míriam (de les pies!!)

    ResponElimina
  2. el petonàs motl fort!! jejeje!amb el mousse al teclat se m'esborren paraules!:)

    ResponElimina